nieuwzeeland reizen

Nieuw-Zeeland Reizen


nieuw-zeeland

Nieuw-Zeeland of Aotearoa, the land of the long white cloud, zoals de Maori's hun land noemen, is een land met vele gezichten. De variatie aan verschillende landschappen is nergens ter wereld zo groot en zo mooi. Nieuw-Zeeland biedt veel mogelijkheden voor de actieve en avontuurlijk ingestelde reiziger, zo kun je met een auto of camper uitstekend rondreizen, maar heb je ook een ruime keuze aan excursies en groepsreizen. In ons reisprogramma vind je dan ook een flink aanbod waarbij de natuurlijke rijkdom van dit land goed aan bod komt.


Stel je eigen Nieuw-Zeeland reis samen!

Bij de reizen van Walkabout staat de vrijheid van de reiziger voorop. Je kunt zelf bepalen hoe je reis eruit zal zien. Zo kun je geheel individueel reizen met een huurauto, camper, bus of trein en ter plaatse zelf uitzoeken wat de bestemming van de volgende dag wordt. Of je combineert een individuele reis met één of meer dagexcursiesdagexcursies of korte groepsreizen die je absoluut niet wilt missen. Reis je liever in een groep? Dat kan met één van onze complete rondreizen. Bij het samenstellen van je reis komt onze reiservaring door Nieuw-Zeeland echt van pas. Zo kunnen we aangeven welk type auto of camper het meest geschikt is voor de gewenste route en hoeveel dagen je daarvoor moet uittrekken. We kunnen helpen bij het uitzoeken van reizen met speciale aandacht voor natuur of maori cultuur. Je kunt zelf aangeven hoe actief je wilt zijn tijdens je reis: ons aanbod van actieve reizen varieert van soft-adventure reizen tot zware expedities. Kortom, we maken reizen op maat door te luisteren naar de wensen van de reiziger en te putten uit ons grote aanbod aan reisonderdelen.

Het organiseren van een geslaagde reis-op-maat naar Nieuw-Zeeland is complex en vraagt meestal tijdens het plannen om wat aanpassingen en uitleg. Daarom kun je bij ons niet direct via deze site je vakantie of reis boeken, maar werken we je wensen graag uit in een offerte.

 


Offerte aanvragen

Stel je eigen rondreis samen met behulp van de reisonderdelen (bouwstenen) op onze site en vermeld deze in je offerte aanvraag. Of zet gewoon je wensen op een rij. Wij maken een passend en persoonlijk reisvoorstel. Je kunt ons bellen 070-3234437, e-mailen of bij ons langskomen op kantoor om je reisplannen uitgebreid door te nemen (maak wel even een afspraak, want we nemen graag de tijd).

OFFERTE AANVRAGEN

Wegwijs in Nieuw-Zeeland

Download hier een gedetailleerde kaart van Nieuw-Zeeland


nieuw-zeeland kaart

Het is omdat we nooit een tien geven, maar eigenlijk is die door jullie verdiend!

Hans en José


Naar klantervaringen

reviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland