nieuwzeeland flydrive
Een Fly-Drive (combinatie ticket & autohuur) geeft je alle vrijheid tegen een gunstig tarief!
nieuwzeeland flydrive
We kunnen je helpen bij het bepalen van de route en overnachtingsplekken.
nieuwzeeland flydrive
Tijdens de ferry oversteek tussen het Noorder- en Zuidereiland is het uitzicht adembenemend...
nieuwzeeland flydrive
De wegen in Nieuw-Zeeland zijn uitstekend! (met af en toe onverwachte tegenliggers).

Fly / Drive Nieuw-Zeeland 2020 - 2021


Auto of camper

Een Fly-Drive pakket is een combinatie van een vliegticket met eigen vervoer om dit prachtige land verkennen. Het vervoer kan een huurauto zijn, van een kleine 'economy' auto tot een grote 4WD auto, maar ook een camper, er is keuze uit zeer veel modellen. Kijk op onze pagina's met campers en auto's voor alle modellen die we in een Fly-Drive pakket kunnen aanbieden.

Hieronder staat één voorbeeld van een Fly-Drive pakket aangegeven op basis van een huurauto.

nieuw-zeeland flydrive

Fly-Drive op-maat

In de praktijk is geen één Fly-Drive pakket hetzelfde en maken wij deze pakketten geheel op maat voor je. Zo kunnen we een ander vliegticket gebruiken als dat beter past bij je wensen of als dat een voordeligere optie is. We kunnen het aantal dagen vervoer aanpassen, misschien wil je wel minder of juist meer dagen vervoer? Of heb je op twee of meer verschillende plaatsen vervoer nodig? Of de ene keer een 4WD en voor de rest van de reis een 2WD? Of eerst een camper en later tijdens de reis een auto? Het kan allemaal. Geef ons je wensen door en vraag een offerte aan. We adviseren je bij de route en mogelijkheden en maken een Fly-Drive pakket geheel op maat.

Voorbeeld reis Fly-Drive

Inclusief vliegticket, 21 dagen huurauto, 1 binnenlandse vlucht en de veerboot.

Met een huurauto ben je vrij om te reizen zonder vooropgezet plan, op de 'bonnefooi' zeg maar. We kunnen ook de route voor je uitzoeken en de accommodaties onderweg voor je boeken. Bovendien geven we advies of het verstandig is je overnachtingen vast te leggen in de verschillende regio's en reisperiode.


Vliegreis

nieuw-zeeland flydrive vliegreis

Je reist met Cathay Pacific naar een stad naar keuze: Auckland of Christchurch. In het hoogseizoen is er een directe vlucht tussen Hong Kong en Christchurch of v.v.. Daarbuiten vlieg je via Auckland naar Christchurch of v.v. en is de binnenlandse vlucht gratis.

Autohuur

nieuw-zeeland flydrive autohuur

Je kunt kiezen uit zeer veel typen 2WD en 4WD personenauto's. Hier is als voorbeeld de Compact Car van Go Rentals opgenomen.


Een Fly-Drive is meestal voordeliger dan zelf een los ticket boeken en apart je auto reserveren. Het aantal dagen (21) dient slechts als voorbeeld, uiteraard kun je de reis verlengen en betaal je alleen de extra dagen autohuur.Retourvlucht met Cathay Pacific

+ 21 dagen autohuur All Inclusive

+ Interislander Ferry overtocht

+ binnenlandse vlucht in Nieuw-Zeeland (als nodig)


Vertrek uit Nederland* Compact Car
01/03/2020 - 28/04/2020 € 1.770
29/04/2020 - 04/07/2020 € 1.675
05/07/2020 - 13/08/2020 € 2.210
14/08/2020 - 30/09/2020 € 1.675
01/10/2020 - 14/11/2020 € 1.735
15/11/2020 - 14/12/2020 € 1.820
15/12/2020 - 29/12/2020 € 2.350
30/12/2020 - 28/02/2021 € 2.220
01/03/2021 - 31/03/2021 € 1.800

Prijs p.p. op basis van 2 samenreizende personen
*) auto op te halen binnen 7 dagen

Zuid-Noord korting: bij start op het Zuidereiland en einde in Auckland ontvang je € 60 korting p.p. op bovenstaande tarieven.

Vergeet niet, dit is slechts een voorbeeld, we kunnen een fly-drive ook samenstellen op basis van een camper, een ander model auto of 4WD auto en/of met een andere vliegtuigmaatschappij. Bovendien zijn er regelmatig aanbiedingen voor vliegtickets die we kunnen gebruiken. Vraag ons daarom altijd om een offerte voor een Fly-Drive op-maat.

Meer info bij deze aanbieding


Voor bovenstaande tarieven geldt:
 • Prijzen per persoon op basis van 2 samenreizende personen. Eventuele extra personen betalen uitsluitend het extra vliegticket en de veerboot. Neem contact met ons op over de prijzen voor extra personen.
 • De vliegtickets zijn reeds inclusief toeslagen: luchthavenbelastingen, brandstof- en veiligheidstoeslagen, zoals op dit moment bekend en voor een retour Amsterdam - Auckland / Christchurch. De hoogte van de toeslagen en dus het uiteindelijke tarief is afhankelijk van gekozen vliegroute, luchthavens, eventuele stopovers en eventuele binnenlandse vluchten.
 • De Fly-drive aanbieding is exclusief: reserveringskosten € 45 per boeking, evt. reis- en annuleringsverzekering.
 • De Fly-Drive aanbieding is gebaseerd op de voordeligste tarieven voor Economy Class van Cathay Pacific. Mochten deze tarieven niet meer beschikbaar zijn dan kan met een toeslag gevlogen worden in de best beschikbare tariefklasse voor Economy Class.

nieuwzeeland flydrive
nieuw-zeeland flydrive

Cathay Pacific

Je reist met Cathay Pacific naar een stad naar keuze: Auckland of Christchurch*. Het vliegticket is maximaal 2 maanden geldig. Vertrek uit Amsterdam is dagelijks en rechtstreeks naar Hong Kong en na een overstap rechtstreeks naar Auckland. Op de heenweg heb je een lange wachttijd in Hong Kong. Je kunt in dat geval een hotel op de luchthaven bijboeken of de stad ingaan. Op de terugweg heb je een mooie aansluiting. Je kunt zonder extra kosten een stopover maken in Hong Kong op de heen- of terugweg. De toeslagen bij de vlucht zijn inbegrepen.

*) Je reist met de auto van Auckland op het Noordereiland naar Christchurch op het Zuidereiland of andersom. De binnenlandse vlucht van Christchurch naar Auckland of v.v. is inbegrepen! In de maanden december t/m februari is er een directe vlucht van Hong Kong naar Christchurch en is er geen binnenlandse vlucht nodig.

Let op: In verband met een beperkt aantal stoelen per vlucht voor deze voordelige tarieven raden wij aan om bijtijds te reserveren, vooral voor vertrek in de periode: oktober t/m maart.

 


nieuw-zeeland flydrive
nieuw-zeeland flydrive

Go Rentals autohuur

Go Rentals is een Nieuw-Zeelands autoverhuur bedrijf en dat merk je aan de persoonlijke service. Go Rentals positioneert zichzelf tussen de grote internationale verhuurbedrijven en de meer budget verhuurders. De auto’s zijn iets langer in de verhuur, zijn 1 tot 4 jaar oud, afhankelijk van het gekozen model, maar uitstekend onderhouden.

Kijk op onze autohuur pagina bij Medium / Go Rentals voor meer informatie en andere modellen.

Auto mee op de veerboot
Reis je tussen het Noorder- en Zuidereiland dan gaat de auto mee op de veerboot. Veel mensen vinden dat een prettige regeling. Je bent immers geen tijd en gedoe kwijt aan het inleveren en ophalen van een andere auto en kunt je bagage en alles gewoon in de auto laten.

Bij deze Fly-Drive zijn de kosten van zowel de auto als 2 personen op de veerboot ook al inbegrepen!

All Inclusive
Inbegrepen is de huurauto voor het All Inclusive tarief, dan is vrijwel alles inclusief. Onder andere geen eigen risico, alle extra te huren zaken als GPS navigatie en kinderstoeltjes.

Verhuurdepots
Je kunt de auto ophalen en inleveren in: Auckland, Christchurch, Wellington of Queenstown.

Huurprijs is inclusief:
Go All inclusive tarieven

 • ongelimiteerd aantal km’s
 • Peace of Mind verzekering incl. afkoop eigen risico tot NZ$ NUL (t.w.v. NZ$ 30 per dag)
 • Ruiten en banden verzekering
 • 15 % staatsbelasting
 • extra bestuurders, geen extra kosten
 • achterlatingskosten bij enkele reis tussen twee steden/depots (bij minimaal 7 dagen huur)
 • Huur GPS navigatie
 • Huur kinderstoelen
 • Kosteloos inleveren en ophalen van de auto buiten kantooruren
 • Luchthaventoeslag
 • Luchthaven transfers
 • Transfer van City-Hotel naar depot

Huurprijs is exclusief:

 • brandstofHuurvoorwaarden

Op onze autohuur pagina kun je bij Medium / Go Rentals de voorwaarden bekijken waaronder deze auto’s worden verhuurd.


Veerboot is inbegrepen


nieuwzeeland flydrive veerboot

nieuwzeeland flydrive veerboot

Interislander Ferry
Tijdens deze Fly-Drive van Auckland naar Christchurch of v.v. maak je met de Interislander Ferry de oversteek tussen het Noorder- en Zuidereiland.

Je neemt de huurauto mee op de veerboot. De tickets voor de veerboot zijn bij deze Fly-Drive al inbegrepen: 2 personen en de auto.

Je dient de gewenste datum van de oversteek met de veerboot bij reservering door te geven. Je kunt deze datum onderweg nog gratis wijzigen, indien de beschikbaarheid van de veerboot dat toelaat.


Het is omdat we nooit een tien geven, maar eigenlijk is die door jullie verdiend!

Hans en José


Naar klantervaringen

reviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland