White Island


  • nieuwzeeland tours
  • nieuwzeeland tours

White Island

Dit actieve vulkanische eiland ligt in de Bay of Plenty, 49 km uit de kust vanaf het plaatsje Whakatane. Je kunt dit eiland met deze boottocht bezoeken en tussen de dampende, borrelende en sissende kraters en gaten lopen, een spectaculaire ervaring! Vanuit Auckland is dit een ideale stop tijdens je reis naar het zuiden op weg naar Rotorua.


Bijzonderheden

Vertrek om 9.15 en terug om 14.30.
Warme kleding voor tijdens de boottocht en stevige schoenen zijn aan te raden.

Vanaf Whakatane

 

1 dag

Richtprijs NZ$ 229

 

Tourcode: ZWW01

nieuwzeeland tours


email ons

Meer tour info


Richtprijs*

NZ$ 229 p.p.
NZ$ 130 (kind 8 t/m 13)

*) deze prijs is in principe correct, maar kan afwijken door een jaarovergang (1 april), een hoog- of laagseizoen of door een tijdelijke aanbieding. In onze offertes wordt de juiste prijs voor de gebruikte vertrekdatum aangegeven.


Programma dagtour

Boottocht en bezoek aan de vulkaan!
Deze boottocht neemt je mee naar de vulkaan, waar de zwavel, kokende modder, stoom en gassen met onophoudelijke kracht de lucht wordt ingeblazen. Je vertrekt 's ochtends uit Whakatane aan boord van de boot die in zo'n 80 minuten tijd naar het eiland vaart. Onderweg krijg je informatie over het ontstaan van White Island. Bovendien ontvang je een helm en een gasmasker voor de wandeling in de krater. Eenmaal aangekomen bevind je je in de vreemde wereld van een werkende vulkaan. Je wordt meegenomen langs de ruines van een oude zwavelfabriek naar de rand van de krater. Nadat je de kracht van moeder natuur hebt gezien, gevoeld en geroken kun je aan boord genieten van de lunch op de weg terug naar Whakatane, waar je omstreeks 13.30 uur aankomt.

Het is mogelijk om je hotelovernachting voorafgaande aan de tour bij ons te reserveren in het White Island Rendezvous Hotel.

 


Inbegrepen

lunch, thee & koffie aan boord

Bijzonderheden

Vertrektijden zijn per maand verschillend.
Warme kleding voor tijdens de boottocht en stevige schoenen zijn aan te raden.


Foto's
nieuw-zeeland tours
nieuw-zeeland tours
nieuw-zeeland tours
nieuw-zeeland tours
nieuw-zeeland tours

ALLE TOURSreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland