The New Zealand Trek


  • nieuwzeeland tours
  • nieuwzeeland tours

Complete rondreis

The New Zealand Trek is een complete rondreis die de hoogtepunten van Nieuw-Zeeland combineert in een 22-daagse reis per minibus. Je reist in een kleine groep van maximaal 15 internationale reizigers, gemiddeld tussen de 18 en 45 jaar oud. De reis is actief en avontuurlijk met een flexibele dagindeling waarbij je veel vrijheid hebt. De gids vertelt over het land waar je doorheen reist en adviseert je in de mogelijke activiteiten ter plaatse. Deze groepsreis is ideaal voor een compleet bezoek aan Nieuw-Zeeland in ruim drie weken tijd (het is natuurlijk ook mogelijk je verblijf in Nieuw-Zeeland te verlengen). Je krijgt bij deze reis een goede kijk op de grote variatie in landschappen binnen Nieuw-Zeeland. Deze reizen zijn met gegarandeerd vertrek!


Accommodatie in 2-persoonskamers

De overnachtingen zijn op basis van 2-persoonskamers in eenvoudige hostels of lodges. Ideaal voor stellen en voor alleenreizenden geldt: de kamers worden op sekse ingedeeld. Er is ook een upgrade mogelijk naar een 1-persoonskamer, zie de prijzen. Je overnacht 1x aan boord van een schip bij de Doubtful Sound in een 4-persoons cabin.


Inbegrepen

Inbegrepen zijn het vervoer, de overnachtingen, Waitomo Caves entree, Te Papa Museum entree, de Interislander veerboot, de Doubtful Sound overnight cruise, Skyline Gondola in Queenstown, de dagwandelingen en de hulp van de gids. Een aantal activiteiten zijn echter niet inbegrepen; je kunt immers zelf kiezen wat je gaat doen. Er is voldoende tijd voor in het programma.

2x per maand gegarandeerd vertrek.

Vanaf Auckland

Vanaf Christchurch

 

22 dagen

Richtprijs € 5140

 

nieuwzeeland complete groepsreis


email ons

Tour info


Richtprijs*

€ 5140 p.p. op basis van gedeelde 2-persoonskamer
€ 6860 p.p. op basis van een 1-persoonskamer

*) deze prijs is in principe correct, maar kan afwijken door een jaarovergang (1 april), een hoog- of laagseizoen of door een tijdelijke aanbieding. In onze offertes wordt de juiste prijs voor de gebruikte vertrekdatum aangegeven.


Reisprogramma 22 daagse reis

Dag 1
Na aankomst in Auckland is de eerste overnachting inbegrepen.

Dag 2
Vertrek uit Auckland naar de Bay of Islands met z’n prachtige stranden en fraaie kustlijn, waar je de komende 2 nachten verblijft in een lodge in Paihia.

Dag 3
De hele dag heb je vrij om de omgeving te verkennen. Zo kun je de baai met een zeekajak verkennen, een boottrip maken naar een van de eilanden of een bezoek brengen aan het historische plaatsje Russel (optionele activiteiten).

Dag 4
Vandaag reis je naar Waitomo, beroemd om de grotten en onderwater rivieren die je gaat bezoeken.

Dag 5
Een korte rit naar Rotorua. Deze plaats ligt in een actief geothermisch gebied en is tevens een centrum voor Maori cultuur. Een bezoek aan het geisers en modderpoelen van Te Puia is inbegrepen. Optioneel: ga 's avonds naar een Maori concert en hangi-feest!

Dag 6
Vanaf Rotorua is het niet ver naar de spectaculaire Huka watervallen en Lake Taupo, een 70 km. breed meer, dat ooit een vulkaankrater is geweest. Je overnacht op de helling van de vulkaan van Mt Ruapehu, het spectaculaire decor van de film The Lord of the Rings.

Dag 7
Deze dag wordt er gewandeld in het Tongariro National Park. Je kunt de beroemde 8 uur durende Tongariro Crossing doen. Overnachting in een lodge aan de voet van de vulkaan.

Dag 8
Vanaf Tongariro reis je naar Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland. Na een gezamenlijk bezoek aan het Nationale museum Te Papa heb je de rest van de dag vrij om zelf de stad te verkennen.

Dag 9 en 10
Met de Interislander veerboot steek je over naar het Zuidereiland. De komende 2 dagen blijf je in de omgeving van Nelson en het Abel Tasman National Park.

Dag 11 en 12
Langs de oostkust met bezoek aan een kolonie zeeleeuwen ga je op weg naar Kaikoura waar je een whale-watch tour kunt doen om de reusachtige potvissen te zien! Op dag 12 aankomst in Christchurch en een overnachting in een hostel.

Dag 13
De route gaat dwars door de bergen naar de ruige westkust met z'n grillige rotsformaties bij Punakaiki.

Dag 14 en 15
Via de Pancake Rocks ga je naar de Franz Jozef gletsjer, waar je 2 nachten blijft en natuurlijk een gletsjertocht kunt maken.

Dag 16
Na een prachtige rit door de bergpassen van de Southern Alps. kom je aan in Queenstown, de adventure capital van Nieuw-Zeeland.

Dag 17, 18 en 19
Drie volle dagen in Queenstown om één of meer van de vele adrenaline activiteiten te doen waar deze plaats om bekend is, waaronder rafting, jet-boating, bungee-jumping en parapenting. Wandelliefhebbers kunnen in de omgeving kiezen uit vele korte en lange wandelingen. 's Avonds op stap of een restaurantje pakken in Queenstown.

Dag 20
Op naar de Doubtful Sound in het spectaculaire Fiordland National Park. Een prachtige boottocht door dit spectaculaire fjord is inbegrepen met een overnachting aan boord!

Dag 21
Na de ochtend reis je verder richting de hoogste berg in Nieuw-Zeeland, Mount Cook. Lunch aan de oevers van een van de meren in dit gebied en vervolgens door naar de overnachtingsplaats tussen de bergen in. 's Avonds is er een gezamenlijk afscheidsdiner.

Dag 22
's Ochtends ga je een wandeling maken aan de voet van Mt Cook. Hier vind je de mooiste uitzichten van Nieuw-Zeeland. De reis eindigt in Christchurch. Het reisprogramma is flexibel en kan afhankelijk van de weersomstandigheden aangepast worden.

Bij start in Christchurch vindt de reis in omgekeerde volgorde plaats.

 


Inbegrepen

Vervoer per minibus en gids
Alle lodge/hotel overnachtingen in gedeelde 2 persoons-kamers
(1-persoonskamer: tegen een toeslag)
15 x ontbijt, 6 x diner
Entree Waitomo Caves
Entree Te Pui thermal park Rotorua
Entree Te Papa museum
Skyline Gondola in Queenstown
Doubtfull Sound Overnight bootcruise
Overtocht met de Interislander veerboot

Niet inbegrepen

Overige maaltijden
Optionele (keuze) activiteiten zoals: Maori concert & feest, Whale watching cruise, Bungy Jumpen o.i.d Queenstown Gletsjer wandeling, Heli-Hike en nog veel meer mogelijkheden

Bijzonderheden

Kleine groep: maximaal 15 deelnemers


Vertrekdata

Deze tour vertrekt 1 tot 2 keer per maand in de maanden oktober t/m mei. Indien je een offerte aanvraagt nemen we altijd de juiste vertrekdatum van de tour op in de offerte. Wil je eerder al een precieze vertrekdatum weten neem dan even contact op (telefoon of email).


Foto's
nieuwzeeland complete groepsreis
nieuwzeeland complete groepsreis
nieuwzeeland complete groepsreis
nieuwzeeland complete groepsreis
nieuwzeeland complete groepsreis
nieuwzeeland complete groepsreis
nieuwzeeland complete groepsreis
nieuwzeeland complete groepsreis

ALLE TOURSreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland