Milford Track: individueel


  • australie tours
  • australie tours
  • australie tours
  • australie tours
  • australie tours
  • australie tours
  • australie tours

Wandelreizen Individeel: All-inclusive pakketten

Voor een aantal wereldberoemde, maar ook minder bekende wandeltracks op het Zuidereiland kun je deze all-inclusive pakketten boeken. Ideaal voor de individuele wandelaar die wel graag het een en ander van te voren wil laten regelen. Inbegrepen is namelijk: de transfers naar en van de track, vergunningen en hutovernachtingen, routekaarten en info. Slaap-, kook- en wandeluitrusting is te huur.


Fiordland National Park

De Milford, Routeburn en Kepler Tracks zijn drie van de bekendste wandeltrekkings in Nieuw-Zeeland. Alle drie lopen door het mooiste en ruigste deel van het Fiordland National Park. Onderstaande wandelreis over de Milford Track vertrekt vanaf Queenstown. Wees op tijd met reserveren want de routes zijn populair en er geldt een maximaal aantal wandelaars per dag.


Andere Tracks

Naast het op deze pagina genoemde all-inclusive pakket, kun je bij ons ook een soortgelijk pakket boeken voor de:
Hump Ridge Track
Kepler Track

Routeburn Track

Vanaf Queenstown

 

4 dagen

Richtprijs NZ$ 799

 

Tourcode: ZMT04

nieuwzeeland groepsreis


email ons

Meer tour info


Richtprijs*

NZ$ 799 p.p. (volwassenen)
NZ$ 749 p.p. (kind 10 t/m 17 jaar)

Extra te huur:
Indien nodig kun je tijdens de pre-trip meeting in de outdoor-shop van de operator alles huren wat je nodig hebt tijdens de wandeling, zoals slaapzakken, rugzakken, regenkleding, wandelstokken, kookuitrusting, etc.

*) deze prijs is in principe correct, maar kan afwijken door een jaarovergang (1 april), een hoog- of laagseizoen of door een tijdelijke aanbieding. In onze offertes wordt de juiste prijs voor de gebruikte vertrekdatum aangegeven.


Reisprogramma 4 daagse reis

Dag 0
Pre-trip meeting in Queenstown.
Op de pre-trip meeting ontvang je een boodschappenlijst voor onderweg, de supermarkten zijn ’s avonds nog open. Indien nodig kun je tijdens de pre-trip meeting in de outdoor-shop van de operator alles huren wat je nodig hebt tijdens de wandeling, zoals slaapzakken, rugzakken, regenkleding, wandelstokken, kookuitrusting, etc. Bovendien kun je hier je overtollige bagage opslaan tot je weer terugkeert.

Dag 1
Je wordt vroeg in de ochtend opgehaald van je accommodatie en per bus naar Te Anau gebracht. Vervolgens ga je met een spectaculaire boottocht over Lake Te Anau tot aan het begin van de Milford Track. Hier start je de wandeling langs de Clinton River naar de Clinton Hut.
(1,5 uur lopen)

Dag 2
Geleidelijk klim je omhoog naar de bron van de Clinton River, Lake Mintaro en de Mintaro hut.
(5-6 uur lopen)

Dag 3
Van de Mintaro hut klim je tot boven op de McKinnon Pass met spectaculaire uitzichten over het omringende gebied. Vanaf hier daal je ca. 900 meter over rotsachtig terrein tot de Dumpling hut.
(6 uur lopen)

Dag 4
Het pad volgt eerst de Arthur River en gaat dan langs de oevers van Lake Ada. Onderweg loop je langs watervallen en rotsformaties. Vanaf Sandfly Point vertrek je met de boot naar de Milford Sound waar de bus je opwacht voor de terugreis naar Queenstown.
(5-6 uur lopen)

Vraag bij ons de uitgebreide informatie van deze individuele wandelreis aan.

 


Inbegrepen

Pre-trip instructie meeting in Queenstown dag 0
Bus/boot transfers van en naar de Track
3 nachten hutaccommodatie tickets
Souvenir boek van de Milford Track
Wandelkaart van de track
Milford Track reserveringskosten
Verplichte veiligheidshoes over rugzak

Niet inbegrepen

Maaltijden
Extra uitrusting te huur
Indien nodig kun je tijdens de pre-trip meeting in de outdoor-shop van de operator alles huren wat je nodig hebt tijdens de wandeling, zoals slaapzakken, rugzakken, regenkleding, wandelstokken, kookuitrusting, etc.


Bijzonderheden

Dit is een individueel pakket; je loopt op eigen gelegenheid zonder gids.

Reisperiode
Van 23 oktober tot 30 april

Boekingsperiode
Je kunt deze reis op ieder moment bij ons boeken. De hut reserveringen gaan ieder jaar rond half mei open voor het aankomende komende seizoen (oktober t/m april). Wees dus op tijd met boeken. Heb je voor half mei al geboekt dan boeken wij je in zodra de reserveringen opengaan bij de Department of Conservation.

Zwaarte van de wandeling
Deze wandelingen zijn geschikt voor iedereen met een goede basisconditie voor wandelingen over onverharde paden door bergachtig terrein. De tracks variëren in lengte en stijgingspercentage. Met de juiste kleiding en voorbereiding bieden de tracks een comfortabele uitdaging. Tijdens de pre-trip meeting krijg je advies over de noodzakelijke kleding (evt. te huur) en de informatie en kaarten van de route. Bovendien kun je hier je overtollige bagage opslaan tot je weer terugkeert.


Foto's
nieuw-zeeland tours
nieuw-zeeland tours
nieuw-zeeland tours
nieuw-zeeland tours
nieuw-zeeland tours
nieuw-zeeland tours
nieuw-zeeland tours
nieuw-zeeland tours

ALLE TOURSreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken