Landsborough Wilderness Rafting


  • nieuwzeeland tours
  • nieuwzeeland tours

Landsborough River

Deze bergrivier loopt door de Landsborough Valley in de Southern Alps naar de Haast Pass en is één van Nieuw-Zeelands meest spectaculaire en geïsoleerde gebieden. De bovenloop van de rivier ligt in een beschermd wildernis gebied met hoge bergen, gletsjers, bossen en wilde natuur. De Landsborough Wilderness Experience is een fantastische gelegenheid om op actieve wijze dit bijzondere stukje Nieuw-Zeeland te ervaren.


Rafting!

Met dit 3-daagse avontuur ga je met een rubberboot de rivier afzakken. Je wordt met een klein vliegtuig of een helikopter bij de bovenloop van de rivier afgezet. Hier vandaan ga je al peddelend, drijvend en soms echt wildwatervarend de rivier af. Je overnacht twee keer in een tentenkamp middenin in de wildernis! De professionele rafting organisatie zorgt voor een veilig avontuur en verzorgt alle kampeeruitrusting en kleding voor het raften (o.a. wetsuits).

Let op
Minimum leeftijd is 15 jaar

Vanaf Queenstown

 

3 dagen

Richtprijs NZ$ 1899

 

Tourcode: ZQRD3

nieuwzeeland groepsreis


email ons

Meer tour info


Richtprijs*

NZ$ 1899 p.p.
(eventueel slaapzak te huur)

*) deze prijs is in principe correct, maar kan afwijken door een jaarovergang (1 april), een hoog- of laagseizoen of door een tijdelijke aanbieding. In onze offertes wordt de juiste prijs voor de gebruikte vertrekdatum aangegeven.


Reisprogramma 3 daagse reis

Raften in de ongerepte natuur!

Dag 1
Je wordt opgehaald in Queenstown en reist per bus via Wanaka naar de Haast Pass. Vanaf Clarke Bluff word je per helikopter of klein vliegtuig gevlogen naar een kamp hoog in de Landsborough vallei. Hier wordt het tentenkamp opgeslagen en kan je de omgeving te voet ontdekken. Na een heerlijke 3-gangen maaltijd volgt de eerste nacht in de wildernis.

Dag 2
Na het ontbijt en een uitgebreide veiligheidsbriefing begint het rafting avontuur. Je maakt een tocht van 5 uur variërend van rustige vlakke stukken tot spectaculaire grade 4 rapids. Onderweg stop je voor een picknick boven de Hellfire Rapid en dan door naar Harpers Bluff voor de tweede overnachting.

Dag 3
Eerst een stevig ontbijt om lekker fit aan de dag te beginnen. Per raft peddelen jullie verder stroomafwaarts afwaarts naar Purple Creek voor de lunch om vervolgens relaxt te drijven naar Clarke Bluff. Hier eindigt je trip into the wild! Je reist met de bus terug naar Queenstown.

 


Inbegrepen

Vlucht per helicopter of vliegtuig
Alle rafting uitrusting, incl. wetsuits, waterdichte jas, helm, neopreen schoentjes en reddingvest
2 nachten camping, kampeeruitrusting
Pick-up vanaf je accommodatie


Bijzonderheden

Minimum leeftijd is 15 jaar

Start en einde in Queenstown

Minimum aantal deelnemers om vertrek te garanderen is 4.

Voor de actieve reiziger.


Foto's
nieuw-zeeland tours
nieuw-zeeland tours
nieuw-zeeland tours
nieuw-zeeland tours
nieuw-zeeland tours
nieuw-zeeland tours

ALLE TOURSreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland