Kaikoura Wilderness Walk


  • nieuw-zeeland tours
  • nieuw-zeeland tours

Shearwater Lodge

Deze lodge ligt in een spectaculaire vallei hoog in de bergen van het Puhi Peaks Nature Reserve die direct westelijk van de kustplaats Kaikoura oprijzen. Het is een uiterst comfortabele accommodatie in een afgelegen wildernis. De lodge heeft maximaal 12 gasten verdeeld over 6 luxe kamers met nog luxer uitzicht! In de lounge kun je op de leren banken genieten van een welverdiend drankje bij het haardvuur. De uitstekende maaltijden worden bereid door een inwonende chefkok.


3-daagse walk

De meeste reizigers reizen naar Kaikoura voor de walvistochten en gaan direct weer door. Jammer, want het hooggebergte in het achterland is schitterend, ruig, onontdekt en nu bereikbaar met een 3-daagse wandeling, met bagagevervoer en luxe overnachtingen.

Let op
Helaas niet geschikt voor kinderen onder de 12.

Tijdelijk gesloten maar in 2018 weer geopend!
Helaas is de toegangsweg naar de lodge beschadigd tijdens de aardbeving in Kaikoura afgelopen jaar. Deze tours worden daarom tijdelijk niet aangeboden, maar naar verwachting is de lodge in 2018 weer operationeel en zijn de wandelingen weer te boeken.

Vanaf Kaikoura

 

2 of 3 dagen

Richtprijs NZ$ 1195

 

Tourcode: ZKK23

nieuwzeeland groepsreis


email ons

Meer tour info


Richtprijs*

2-daagse wandeltrip:
NZ$ 1195 p.p.
NZ$ 955 (kind)

3-daagse wandeltrip:
NZ$ 1895 p.p.
NZ$ 1595 (kind)

Prijs op basis van 2 samenreizende pers.
Kind tarief van 12 t/m 16 jaar

*) deze prijs is in principe correct, maar kan afwijken door een jaarovergang (1 april), een hoog- of laagseizoen of door een tijdelijke aanbieding. In onze offertes wordt de juiste prijs voor de gebruikte vertrekdatum aangegeven.


Reisprogramma 3 daagse reis

Dag 1
Je wordt opgehaald vanaf je accommodatie in Kaikoura om 09.00 uur en reist per 4WD auto naar het beginpunt van de wandeling. Je bagage gaat verder met de auto; je hoeft alleen je dagrugzakje te dragen. Tot aan de lunch wandel je door oeroude bossen en klim je langzaam omhoog. Dan opent het landschap zich voor je en loop je door Nieuw-Zeelandse Alpenweides en tussen hoge bergtoppen naar de Shearwater Lodge die in een beschutte vallei ligt. (8,5 km en 5 uur lopen)

Dag 2
Na een heerlijk verblijf in de lodge begin je na het ontbijt met een flinke ochtendwandeling in de omgeving van de lodge. In de spectaculaire Happy Valley laten de steil oprijzende bergen je bijna duizelen en de liefhebbers kunnen Surveyors Peak beklimmen. Na de lunch in de lodge keer je terug via een andere korte route en langs de mooie Beverley watervallen naar het beginpunt van de wandeling. (8,5 km. en 6 uur lopen)

Dag 3
Bij de 3-daagse tocht overnacht je 2x in de lodge en heb je een dag extra om van de flora en fauna in de omgeving te genieten.

 


Inbegrepen

Transfers van en naar Kaikoura
2- of 3- dagen wandeltochten met gids
1 of 2 overnachtingen in de luxe Shearwater Lodge op basis van 2-pk
Alle maaltijden bereid door een chef met 1 glas wijn vooraf
Bagagevervoer naar de lodge - je wandelt alleen met een dagrugzakje.


Bijzonderheden

Maximum 12 deelnemers

Voor de actieve reiziger

Helaas niet geschikt voor kinderen onder de 12.


Foto's
nieuw-zeeland tour
nieuw-zeeland tour
nieuw-zeeland tour
nieuw-zeeland tour
nieuw-zeeland tour

ALLE TOURSreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland