Jucy Cabana 2 pers


nieuwzeeland camper huren
nieuwzeeland camper huren

Specificaties

 • 2 personen
 • automatische versnelling
 • airco tijdens het rijden
 • radio/CD-speler
 • DVD-speler
 • 1 tweepersoonsbed (1,93 x 1,22 m.)
 • gasstel
 • koelbox elektrisch 12 v.
 • koud water (25 liter)
 • stahoogte 1,20 m.
 • Freedom Camping sticker: Nee

  De Jucy Cabana is populair vanwege het ruime model MPV dat is gebruikt als basis voor deze mini-camper. Je rijdt in een comfortabele en makkelijk te besturen auto, maar eenmaal op de camping heb je vrijwel dezelfde mogelijkheden als een camper en veel meer comfort dan een tent. Natuurlijk is de ruimte beperkter dan bij de grote campers, maar dat wordt met slim bedachte handigheidjes goed opgelost. Jucy bewijst dat kamperen niet primitief hoeft te zijn. Het bouwjaar van de auto en minibus zelf is wat ouder, van 6 tot soms 14 jaar oud, maar goed onderhouden. Het interieur en de uitrusting als camper is door Jucy zelf nieuw en modern ingericht. Hierdoor kun je op een voordelige én comfortabele wijze reizen.

  De indeling en het model van de camper kan wijzigen door aanpassingen en upgrades in de vloot van de verhuurder. Een camper kan niet worden geboekt op merk, model of indeling, alleen op type.

  Jucy Champ
  Jucy heeft een nieuw model, de Champ. Deze camper bied plaats aan 3 volwassene door het toevoegen van een extra slaapplaats op het dak. Deze camper kunnen we uiteraard ook aanbieden.

 • Uitgebreide specificaties (pdf)

Depots

Auckland, Wellington, Christchurch en Queenstown

2 personen

Budget

 

Richtprijs per dag
€ 11 tot € 83

 

camper nieuw-zeeland vroegboek korting

 

camper nieuwzeeland jucy

 


email ons

Camper infoMeer Camper info


Tarieven

Jucy werkt met vaste seizoenstarieven, dat betekent dat de huurprijs afhankelijk is van het seizoen waarin je reist. De huur- en verzekeringsvoorwaarden zijn eenvoudig, compleet en zonder verborgen kosten. In ons reisvoorstel kijken we altijd naar de meest gunstige tarieven en aanbiedingen van dat moment.Vraag daarom altijd een offerte aan!

'Inclusive' tarieven

Met een 'inclusive' toeslag (Jucy noemt dat het 'Stress Free') kun je alle extra's in één keer voordelig bijboeken, zoals de maximale afkoop van het eigen risico, kosten voor een enkele reis (one way fee) en de huur van tafel, stoeltjes en kinderzitjes. In onze offertes worden deze kosten duidelijk gespecificeerd.

 


Jucy Rentals

Budget camperhuur (oudere modellen)

Ben je op zoek naar een goedkope kampeervakantie en wil je liever niet in een tent op de grond slapen, dan zijn deze unieke modellen zeer geschikt. De ontwerpers van Jucy hebben ruime MPV en minibus modellen omgebouwd tot een moderne mini-camper met kook- en slaapgelegenheid voor 2 tot 4 personen.

Verhuurdepots:

Auckland, Wellington, Christchurch en Queenstown

Enkele reis tussen deze depots is mogelijk zonder extra achterlatingskosten!

 

camper nieuwzeeland jucy

 


Huurvoorwaarden

Klik hier voor de huurvoorwaarden in pdf.

Hierin staat o.a. wat is inbegrepen bij de huurprijs, het 'inclusive' tarief en informatie over de verzekeringen.

 


ALLE CAMPERS
Let op: prijzen op deze pagina zijn:
1) inclusief korting huur 21+ dagen 5-9%
2) inclusief vroegboekkorting 5-10%
3) een indicatie koers Euro <> NZ$
4) Flex-tarieven * dus een indicatie
5) sterk afhankelijk van het seizoen

Hoogseizoen camper: okt. en dec., jan., feb.
Laagseizoen camper: mei t/m sep.
FLEX tarieven *:
Veel verhuurders werken met zgn. FLEX tarieven. In dat geval is de huurprijs variabel en wordt bepaald door vraag en aanbod, waarbij geldt: hoe eerder je boekt, hoe voordeliger.
Tijdelijke aanbiedingen:
De verhuurders hebben regelmatig tijdelijke aanbiedingen. Vraag bij ons dus een offerte aan voor je reisplannen en wij kijken naar de beste prijs voor je gewenste campertype, rekening houdend met aanbiedingen, vroegboekkorting, etc...
Offerte aanvragen:
Wees bij een offerteaanvraag zo volledig mogelijk: plaats van ophalen en inleveren, aantal gewenste dagen, type camper (of aantal te reizen personen), 1st class of budget, evt. voorkeur voor verhuurder en gewenste luxe-niveau. Als je ook een vliegticket nodig hebt vermeld dat erbij dan kunnen we het gezamenlijk in onze offerte aanbieden. We zoeken het graag voor je uit!reviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland