Philip Island & Wilsons Prom


  • australie tours
  • australie tours
  • australie tours
  • australie tours
  • australie tours
  • australie tours
  • australie tours

Wilsons Promontory

Dit National Park is het zuidelijkste punt van het vasteland van Australië en wordt door de Aussies ook wel The Prom genoemd. Het is een populair wandelgebied en ligt slechts 200 km. vanaf Melbourne. De 130 km. lange kustlijn met granieten rotspartijen en verborgen baaien is de langste aaneengesloten wildernis van de staat Victoria. Het binnenland is bergachtig en bosrijk met veel sprookjesachtige valleien begroeid met boomvarens. Behalve de natuurschoon is het Park bekend om z'n grote verscheidenheid aan dieren: o.a. kleurrijke parkieten, emoes, kangoeroes en de wombat. Er zijn veel wandelroutes door het National Park.

Deze tour staat in het teken van de dieren van Australië. De eerste dag bezoek je Phillip Island, bekend om de zeeleeuwen kolonies, maar meer nog om de grappige, kleine pinguïns die hier elke nacht aan land komen bij hun nestplaatsen. De tweede dag bezoek je het Wilsons Promontory National Park. Tijdens deze 2-daagse tour worden 2 korte wandelingen gemaakt.

Vanaf Melbourne

 

2 dagen

Richtprijs A$ 329

groepsreis australie


email ons

Tour info


REISDUUR

2 dagen

VERTREK

2 / 3 x per week

DEELNEMERS

maximaal 24

ZWAARTE

eenvoudig


TOURCODE

PW02

CATEGORIE

groepsreizen australie

OVERNACHTING

overnachten australie

 


Hier vind je meer uitleg over de verschillende typen en de karakteristieken van een reis (PDF)

Meer tour info


Richtprijs*

A$ 329 (incl. 1 nacht gedeelde kamer)
A$ 459 (incl. 1 nacht 2-persoonskamer)
A$ 569 (incl. 1 nacht 1-persoonskamer)
Prijs per persoon op basis van 2 samenreizende personen

*) deze prijs is in principe correct, maar kan afwijken door een jaarovergang (1 april), een hoog- of laagseizoen of door een tijdelijke aanbieding. In onze offertes wordt de juiste prijs voor de gebruikte vertrekdatum aangegeven.


Reisprogramma 2 daagse reis

Dag 1
Je wordt 's ochtends opgehaald bij je accommodatie in Melbourne voor vertrek naar Phillip Island. Onderweg bezoek je een Wildlife Park waar gewonde en weesdieren worden opgevangen en je de kans hebt deze eens van zeer dichtbij te bekijken. Op Phillip Island wordt eerst gewandeld langs het strand van Cape Woolamai om vervolgens de zeeleeuwenkolonies te bezoeken. Hoogtepunt is de zgn. Penguin Parade: een plaats waar het publiek de kleine pinguïns aan land kan zien komen. Inbegrepen bij deze tour is een plaats op een kleinschalig uitkijkpunt met commentaar van een ranger. Je overnacht in gedeelde hostel accommodatie op het eiland (twee-persoonskamers ook mogelijk).

Dag 2
Na het ontbijt vertrek je naar het Wilsons Promotory NP. Eenmaal in dit natuurgebied aangekomen zul je al snel de eerste kangoeroes en emoes zien. De eerste wandeling is aan de voet van Mount Bishop waar je door het gematigde regenwoud loopt (2 uur). De liefhebber kan de berg zelf beklimmen voor een fantastisch uitzicht over de hele Prom. Na de lunch staat een relaxte wandeling langs de grilllige kustlijn van Squeeky Beach op het programma (1,5 uur). Aan het eind van de middag reis je weer terug naar Melbourne.

 


Inbegrepen

beddengoed


Foto's
groepsreis australie
groepsreis australie
groepsreis australie
groepsreis australie

ALLE TOURSreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken