Outback Experience Packages


 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours

Reis door de echte Outback van Queensland!

Meer dan 800 km. ten westen van Brisbane en 1100 km. ten noordwesten van Sydney ligt het plaatsje Cunnamulla. Deze regio is de Outback van Queensland met z'n rode aarde, strakblauwe hemel en koffiekleurige rivieren. Ooit een pioniers nederzetting, nu een levendig Outback stadje waar de Aussie Spirit nog echt is. Cunnamulla is de startplaats van deze reizen en het makkelijkst te bereiken vanaf Brisbane: 2 x per week met het vliegtuig (3 uur), 3 x per week met de Greyhound bus (12 uur) en 2 x per week met een nachttrein/bus traject (19 uur). Ook van of naar Sydney kan: 4 x per week met de bus met overnachting in Bourke. Een combinatie kan ook: b.v. heen vanaf Sydney en terug naar Brisbane. Ver weg? Jazeker, maar de reis er naar toe is een ervaring op zich!

Onderstaande reizen beiden je een unieke mogelijkheid om het leven in het landelijke Australië te leren kennen. Ver weg van de grote steden leven de pioniers van de Outback hier al generaties en hebben ze een gemeenschap opgebouwd die net zo kleurrijk te noemen is als het landschap en het dierenleven om hen heen. Onze partner in Cunnamulla organiseert meerdaagse tours voor de bed & breakfast reiziger, voor families of voor de backpacker. Elke tour is gevuld met vele authentieke outback activiteiten, zoals schapen scheren, farmactiviteiten, opaal tour en zelf zoeken, overnachten bij historische farms, vogels en kangoeroes spotten, boottocht, kajakken en/of vissen in de Warrego River, zand-surfen, warmwaterbronnen, minerale modderbaden, diners bij het kampvuur en een bezoek aan een ouderwetse Outback pub voor een welverdiend drankje. In de regio leven vijf Aboriginal stammen die bij deze tours zijn betrokken en hun unieke tradities en cultuur met je delen.

De reizen zijn zo samengesteld dat je kennis maakt met het echte leven in de Outback op een plezierige en avontuurlijke wijze. Er is een type reis voor ieder soort reiziger, ongeacht leeftijd. Alle reizen zijn in een airconditioned minibus, inclusief alle maaltijden, entreegelden en een Outback Pack met hoed, t-shirt, waterfles, zonnebrand, dagboek en nog veel meer. De overnachtingen zijn afhankelijk van het type tour in motels, cabins, farm-stay, kamperen, gedeelde of 2-persoonskamers en meestal bij de lokale bevolking thuis. Soms is de vlieg- of busreis vanaf Brisbane al inbegrepen. Zo niet, dan kunnen wij deze naar keuze regelen.


Vanaf Brisbane

Vanaf Sydney

 

3 tot 6 dagen

Richtprijs A$ 750

groepsreis australie


email ons

Tour info


REISDUUR

3 tot 6 dagen

VERTREK

1 x per week

DEELNEMERS

4 - 16

ZWAARTE

eenvoudig


TOURCODE

OB36

CATEGORIE

groepsreizen australie

OVERNACHTING

overnachten australie

 


Meer tour infoRichtprijs*

Backpacker reizen
A$ 750 (4-daagse reis)
A$ 950 (5-daagse reis)
A$ 1350 (9-daagse reis vanaf Brisbane)
A$ 1450 (9-daagse reis vanaf Sydney)

Familie reizen
A$ 1899 (3-daagse Family Explorer voor 2 volw. en 2 kind) / A$ 395 extra kind (4 t/m 14 jaar)
A$ 2999 (6-daagse Family Action voor 2 volw. en 2 kind) / A$ 699 extra kind (4 t/m 14 jaar)

Outback Comfort reizen
A$ 1245 (3-daagse Farmstay)
A$ 2295 (6-daagse Outback Tour)

*) deze prijs is in principe correct, maar kan afwijken door een jaarovergang (1 april), een hoog- of laagseizoen of door een tijdelijke aanbieding. In onze offertes wordt de juiste prijs voor de gebruikte vertrekdatum aangegeven.


Er zijn 3 soorten reizen

Outback comfort reizen
Bij deze 3- of 6-daagse reizen overnacht je in een mix van 3-ster accommodaties met goede bedden en beddengoed, zoals een motel, een kamer op een boerderij of in een luxe safari-tent.

Familie reizen
Deze 3- of 6-daagse reizen zijn vergelijkbaar met de comfort reizen, de activiteiten zijn echter aangepast aan families met kinderen (4 jaar en ouder).

Backpacker reizen
Deze 4-, 5- of 9-daagse reizen zijn kampeerrondreizen, je slaapt in swags onder de sterrenhemel. De reis is boordevol activiteiten en een super mix tussen actief, serieus en fun. De busreis van en naar Brisbane is inbegrepen. Bij de 9-daagse kun je ook starten in Sydney en eindigen in Brisbane (of andersom)!

Uitgebreide reisinformatie?
Stuur ons een e-mail en we sturen je meer informatie en een dagprogramma van een specifieke reis of alle reizen toe.

Reizigers quotes
"Veel tours noemen zichzelf authentiek, maar dit is de eerste waar mijn ervaringen zo echt voelden. We werden welkom geheten bij mensen thuis, in hun leven en hun geschiedenis. De gidsen zijn lokale bewoners met een echte passie voor hun geboorteplaats. We hadden geen beter inzicht kunnen krijgen in de Aussie Outback cultuur dan deze!"

"Het landschap was prachtig en de dagen vol met activiteiten, maar het zijn de mensen die het zo geweldig maakten. Het voelde meer alsof we oude vrienden bezochten, dan dat we op een tour waren."


Inbegrepen

Vervoer Brisbane (of Sydney) - Cunnamulla retour per Greyhound Bus (alleen inbegrepen bij de Backpacker reizen, voor de andere reizen kunnen wij het vervoer reserveren afhankelijk van je wensen).
Alle maaltijden na aankomst in Cunnamulla tijdens de tour.
Overnachtingen afhankelijk van type reis dat geboekt wordt: van swags (onder de blote hemel slapen) tot een 3-ster outback hotel of farmstay in comfort.
Alle deelnemers ontvangen een gratis Outback Survival Pack t.w.v. A$ 200 met o.a. T-shirt, hoed, zonnebrand, insectenlotion, waterfles, reisdagboek, briefkaarten, pennen en een schoudertas.


Foto's
groepsreizen australie
groepsreizen australie
groepsreizen australie
groepsreizen australie
groepsreizen australie
groepsreizen australie

ALLE TOURS