Mungo National Park


 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours

Ontdek Mungo NP met onze vriend Graham Clarke (Aborigine gids)

Het merengebied van Willandra Lakes was ruim 40.000 jaar geleden al bewoond door mensen die langs de oevers woonden en jaagden. De hier gevonden menselijke resten zijn één van de oudste ter wereld. In 1981 is Mungo NP dan ook tot werelderfgoed uitgeroepen. Ongeveer 18.000 jaar geleden veranderende het klimaat waardoor de meren opdroogden en er fraaie rotsformaties ontstonden. Door erosie komen nu aardlagen aan de oppervlakte die de resten van menselijke en dierlijke bewoning tonen van duizenden jaren terug. De kans is trouwens ook zeer groot dat je de hier levende kangoeroes, emoes en vogelsoorten te zien krijgt, en ook voor reptielen ben je hier aan het juiste adres.

Harry Nanya Tours is gespecialiseerd in Aboriginal tours naar Mungo National Park. Graham Clarke is de eigenaar en gids die al meer dan 18 jaar mensen meeneemt op een spirituele dagtocht naar dit unieke gebied en heeft vele prijzen gewonnen in de wereld van het Aboriginal toerisme. Afhankelijk van het seizoen is er een dagtour of een sunset tour, die beide ongeveer 8 uur duren.

De dagtour is in de koelere maanden april t/m oktober, de sunset tour in de warmere maanden van november t/m maart.


Vanaf Mildura

Vanaf Wentworth

 

Dagtour

Richtprijs A$ 180

groepsreis australie


email ons

Tour info


REISDUUR

Dagtour

VERTREK

dagelijks

DEELNEMERS

2 - 20

ZWAARTE

eenvoudig


TOURCODE

MU01

CATEGORIE

groepsreizen australie

OVERNACHTING

-

 


Meer tour info


Richtprijs*

A$ 180 p.p.*
A$ 110 kind 5 t/m 16 jaar
A$ 490 2 volwassenen en 2 kinderen

Prijs o.b.v. 2 samenreizende personen

*A$ 310 inclusief 2 hotelovernachingen in het Wentworth Hotel logies/ontbijt

*) deze prijs is in principe correct, maar kan afwijken door een jaarovergang (1 april), een hoog- of laagseizoen of door een tijdelijke aanbieding. In onze offertes wordt de juiste prijs voor de gebruikte vertrekdatum aangegeven.


Reisprogramma dagtocht Mungo NP

Je wordt opgehaald in Mildura of Wentworth om met een kleine groep en een Aborigine gids per minibus naar Mungo National Park te gaan. De gids vertelt je alles over de bijzondere geologie van het gebied en laat je de resten zien van deze zeer vroege menselijke bewoning. De vondsten hier zetten de geschiedenis van de Aborigines destijds flink op zijn kop. Tot die tijd dacht men dat de mens zich 5000 jaar geleden in het Australische continent had gevestigd. De vondsten in Mungo stelden dat bij tot meer dan 40.000 jaar geleden! De oevers van de nu droge meren zijn door erosie veranderd in grillige zandsculpturen die bij zonsondergang een paradijs zijn voor fotografen.

Bij de tour is een uitgebreide picknick lunch of diner inbegrepen.

De vertrekplaatsen Mildura en Wentworth zijn per auto, bus of een binnenlandse vlucht te bereiken en wij kunnen accommodatie voor je reserveren.

 


Inbegrepen

Entreegeld Mungo NP

Dagtour (april t/m oktober) vetrekt om 08.30 en eindigt ongeveer 16.30

Sunset tour (november t/m mei) vetrekt om 14.30 en eindigt ongeveer 22.30


Foto's
groepsreis australie
groepsreis australie
groepsreis australie
groepsreis australie
groepsreis australie

ALLE TOURS