Gawler Ranges & Sea Lion Tour


 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours
 • australie tours

Bezoek de Gawler Ranges en zwem met de zeeleeuwen!

De Gawler Ranges liggen 600 km. ten noordwesten van Adelaide en zijn nog vrijwel onbekende, maar prachtige bergruggen in de Outback van South Australia. Dit gebied heeft spectaculaire canyons en bizar gevormde rotsformaties. In de lente (aug. tot nov.) komt de Outback tot leven met duizenden bloemen en vele vogels. Het hele jaar door vind je hier veel kangoeroes, emoe's en wombats.

Vlakbij ligt de ruige kust van de Great Australian Bight, waar een grote zeeleeuwen kolonie en evenzoveel dolfijnen van dichtbij kunnen worden bekeken. Sterker nog, je kunt zelfs samen met ze zwemmen, een onvergetelijke ervaring! (zie tourinfo hieronder)


Vanaf Adelaide

 

3 dagen

Richtprijs A$ 1975

groepsreis australie


email ons

Tour info


REISDUUR

3 dagen

VERTREK

1 x per week

DEELNEMERS

2 - 6

ZWAARTE

eenvoudig


TOURCODE

GR03

CATEGORIE

groepsreizen australie

OVERNACHTING

overnachten australie

duurzame reizen australie


Hier vind je meer uitleg over de verschillende typen en de karakteristieken van een reis (PDF)

Meer tour info


Richtprijs*

A$ 1975
A$ 988 (kind t/m 9 jaar)
A$ 1481 (kind 10 t/m 14 jaar)
A$ 320 (1-persoonstoeslag)
Prijs per persoon op basis van 2 samenreizende personen

*) deze prijs is in principe correct, maar kan afwijken door een jaarovergang (1 april), een hoog- of laagseizoen of door een tijdelijke aanbieding. In onze offertes wordt de juiste prijs voor de gebruikte vertrekdatum aangegeven.


Reisprogramma 3 daagse reis

Dag 1
Na vertrek vanaf de luchthaven in Adelaide arriveer je om 09.50 uur in Port Lincoln. Hier word je opgehaald voor deze 3-daagse reis door de Gawler Ranges. Je reist met een kleine groep en natuurgids naar de mooiste plaatsen van dit gebied. Onderweg kom je langs heilige plaatsen van de Aborigines, grote zoutmeren en spectaculaire rotsformaties. Je komt hier altijd veel kangoeroes en emoes tegen. Op deze eerste dag bezoek je ook een wilde kolonie Koalas! 's Avonds kun je genieten van een heerlijk bush-diner in het Kangaluna tentenkamp. De safaritenten hebben echte bedden, houten vloeren en toilet en douche; luxe kamperen dus! Na het eten ga je met de gids op zoek naar wombats, die rond dit uur tevoorschijn komen.

Dag 2
Vandaag een hele dag in het Gawler Ranges National Park. Een ochtend wandeling langs Lake Gairdner, een enorm groot zoutmeer, gelegen in het rode landschap. Je vindt hier veel vogelsoorten, o.a. arenden. Er zijn drie soorten grote kangoeroes die je vrijwel altijd tegenkomt: de rode, de grijze en de Euro kangoeroe. Even verderop liggen rotsen die 1500 miljoen jaar geleden door vulkanische activiteiten in de bizarre orgelpijp structuren zijn gevormd. In de middag reis je via een cattle-farm en een prachtige kloof terug naar Kangaluna Camp.

Dag 3
Vanaf Bairds Bay ga je aan boord voor een boottocht naar Cape Radstock. Op weg naar de zeeleeuwen kolonie word je vergezeld door dolfijnen die voor de boot uit zwemmen. In het ondiepe water kun je samen met deze dolfijnen zwemmen! Ook de nieuwsgierige zeeleeuwen komen je begroeten in het ondiepe water van de baai. Je bent hier vrijwel altijd met een hele kleine groep en de dieren komen uit vrije wil (ze worden niet gevoerd). Een unieke ervaring! Na de lunch reis je langs de ruige kustlijn met vele fraaie uitzichten terug naar Port Lincoln, op tijd voor je terugvlucht naar Adelaide, vertrek om 19.30.

 


Inbegrepen

Vervoer per luxe 4WD, gids
2 overnachtingen in een ruime, luxe Safari-Tent met eigen toilet en douche, 2-persoons bed en indien gewenst 2 extra 1-persoonsbedden, beddengoed
alle maaltijden en drankjes
bootexcursie dolfijnen
zwemmen met zeeleeuwen
De reis begint en eindigt op Port Lincoln Airport

Exclusief: Retourvlucht van Adelaide naar Port Lincoln, deze kunnen we voor je boeken, al vanaf € 100 retour.


Foto's
groepsreis australie
groepsreis australie
groepsreis australie
groepsreis australie
groepsreis australie
groepsreis australie
groepsreis australie
groepsreis australie

ALLE TOURSreviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland
zorgeloos boeken