australie

Australië Reizen


australie reizen
Het land van de onmetelijke ruimte en uitersten, biedt voor iedere reiziger een ongekende hoeveelheid aan mogelijkheden. Welkom op de onze site met een ruime keus aan reisonderdelen. Geen standaardreizen alleen langs de bekende hoogtepunten, maar reizen die je het land en diens bewoners op een avontuurlijke en eerlijke manier laten ervaren. De grote aantrekkingskracht van Australië ligt naast de uiterlijke schoonheid van het land vooral ook in het aangename en uitnodigende karakter van de bewoners. Beide zijn een belangrijk aspect van ons reisprogramma.


Stel je eigen Australië reis samen!

Bij de reizen van Walkabout staat de vrijheid van de reiziger voorop. Je kunt zelf bepalen hoe je reis eruit zal zien. Zo kun je geheel individueel reizen met een huurauto, camper, bus of trein en ter plaatse zelf uitzoeken wat de bestemming van de volgende dag wordt. Of je combineert een individuele reis met één of meer korte groepsreizen die je absoluut niet wilt missen. Reis je liever de hele tijd met/in een groep? Dat kan ook met één van onze complete rondreizen. Bij het samenstellen van je reis komt onze ervaring in het reizen door Australië echt van pas.

Australië is groot!

australie reizen

En daarom is goed advies goud waard bij het plannen van je reis.

Wat maakt een goede reis:
  • de juiste reisperiode voor elk gebied
  • het juiste type vervoer of tour
  • het juiste aantal dagen voor een route
  • met een variatie aan landschappen
  • met persoonlijke wensen en interesses

Wij kijken naar al deze aspecten en adviseren je daarbij.

Het organiseren van een geslaagde reis op maat naar Australië is complex en vraagt meestal tijdens het plannen om wat aanpassingen en uitleg. Wij kijken aandachtig naar je plannen en wensen en kunnen met onze adviezen een goed georganiseerde, realistische droomreis voor je maken. Om die reden kun je niet direct op deze site je vakantie of reis boeken. Voor een bestemming als Australië loont het echt de moeite even wat meer tijd te nemen. Die tijd nemen we graag voor je!


Offerte aanvragen

Stel je eigen rondreis samen met behulp van de reisonderdelen (bouwstenen) op onze site en vermeld deze in je offerteaanvraag. Of zet gewoon je wensen op een rij. Wij maken een passend en persoonlijk reisvoorstel. Je kunt ons bellen 070-3234437, e-mailen of een afspraak maken voor een bespreking van de reisplannen bij ons in Den Haag.

OFFERTE AANVRAGEN

Wegwijs in Australië

Australië bestaat uit acht staten. Klik op de naam van de staat rechts om alvast een idee te krijgen wat je er kunt doen, zien en beleven!


australie reizen kaart

Het is omdat we nooit een tien geven, maar eigenlijk is die door jullie verdiend!

Hans en José


Naar klantervaringen

reviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland