australie

Australië Reizen

Australië staat bij veel mensen op hun wensenlijstje om te bezoeken. En terecht! Overweldigende natuur, levendige steden, enorme culturele rijkdom en vriendelijke bewoners. Ontdek tropische regenwouden met felgekleurde vogels en andere dieren, het Great Barrier Reef voor snorkelen en duiken. Prachtige stranden en kustroutes. En natuurlijk de eindeloze outback en de aboriginal cultuur. En nog zoveel meer. Een land perfect voor een onvergetelijke road trip.
Stel je eigen Australië reis samen!

Beleef Australië en diens bewoners op een avontuurlijke en eerlijke manier. Als Australië expert hebben wij een gespecialiseerd aanbod met de mooiste plekken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je adviseren hoe je reis een droomreis wordt!

Bij Walkabout staat de vrijheid van de reiziger voorop. Je kunt zelf bepalen hoe je reis eruit zal zien. Zo kun je geheel individueel reizen met een huurauto, camper, bus of trein en ter plaatse zelf uitzoeken wat de bestemming van de volgende dag wordt. Of je combineert een individuele reis met één of meer korte groepsreizen die je absoluut niet wilt missen. Reis je liever de hele tijd met/in een groep? Dat kan ook met één van onze complete rondreizen. Bij het samenstellen van je reis komt onze ervaring in het reizen door Australië echt van pas.


Een goed advies is goud waard bij het plannen van je reis.

  • de juiste reisperiode voor elk gebied
  • het juiste type vervoer of tour
  • het juiste aantal dagen voor een route
  • met een variatie aan landschappen
  • met persoonlijke wensen en interesses

australie reizenAdvies en planning van je reis

Het organiseren van een geslaagde reis op maat naar Australië is complex en vraagt meestal tijdens het plannen om wat aanpassingen en uitleg. Wij kijken aandachtig naar je plannen en wensen en kunnen met onze adviezen een goed georganiseerde, realistische droomreis voor je maken. Om die reden kun je niet direct op deze site je vakantie of reis boeken. Voor een bestemming als Australië loont het echt de moeite even wat meer tijd te nemen. Die tijd nemen we graag voor je!


Offerte aanvragen

Stel je eigen rondreis samen met behulp van de reisonderdelen (bouwstenen) op onze site en vermeld deze in je offerteaanvraag.

Of zet gewoon je wensen op een rij. Wij maken een passend en persoonlijk reisvoorstel.

Je kunt ons bellen 070-3234437, e-mailen of een afspraak maken voor een bespreking van de reisplannen bij ons in Den Haag.


Offerte aanvragen
Het is omdat we nooit een tien geven, maar eigenlijk is die door jullie verdiend!

Hans en José


Naar klantervaringen

reviews australie nieuw-zeeland
blog australie nieuw-zeeland
item australie nieuw-zeeland