australie
Van City naar Outback hotel, stel je eigen ROADTRIP samen en vraag een offerte aan!
australie
Al 50.000+ jaar bewonen Aborigines het land, ervaar hun idee over de DREAMTIME.
australie
De FASCINERENDE DIEREN van het land zullen je verbazen...
australie
Bij onze SELF-DRIVES hebben we de leukste routes en goede hotels onderweg al voor je uitgezocht.

Klantervaringen reizen Australië en Nieuw Zeeland


Hieronder vind je beoordelingen voor en door onze klanten van vakanties en reizen in Australië en Nieuw Zeeland. Reizigers geven beoordelingen van hotels, camper- of autohuur, algehele planning of bijzonderheden die zij te melden hebben. De foto's zijn tevens door onze klanten ingestuurd, dank daarvoor!

2018

Het was echt een droomvakantie!
NIEUW ZEELAND | APRIL 2018

nieuw zeeland reis review

Hey Michael,

Als eerste wil ik je heel hartelijk bedanken voor de goede zorgen. Alles is vanaf het begin tot het eind perfect verlopen. Vanaf de eerste kennismaking tot de laatste overnachting in Hong Kong en alles wat daar tussenin zat. Perfect geregeld. Alle vluchten sloten prima aan, “campertje” stond klaar. Echt top!

We hadden vooraf natuurlijk al veel goede dingen gehoord over reizen naar NZ maar dan denk je, prima we gaan het zien. We laten ons wel verrassen. En dat gebeurde. Meerdere malen of eigenlijk bijna dagelijks word je verrast door natuurschoon, wonderbaarlijke rotsformaties of de bijna te vriendelijke bewoners van NZ. Echt niet normaal!! Je staat soms echt sprakeloos om je heen te kijken en denkt dan, mooier kan haast niet. Maar dan ben je de bocht nog niet om en daar sta je dan, oog in oog met een nog mooier meer, Lake Hawea.

Tja en zo kan ik nog wel even doorgaan. Met andere woorden, het was echt een droomvakantie! Lang naar uitgekeken en zeker de verwachtingen meer dan waar gemaakt. Voor de fun nog wat foto’s toegevoegd.

Ik heb alleen wel een puntje. één stopover in Hong Kong zou echt voldoende zijn geweest. En dan vooral op de heenweg. Als we vooraf hadden geweten hoe Hong Kong was dan zouden we zeker via Amerika of Dubai terug zijn gevlogen. Wat het is, je hebt net een super vakantie gehad in een mooi, schoon, helder en fris land waar milieu hoog in het vaandel staat en komt dan terug in een vieze, stinkende volle stad. Het was voor ons echt een afknapper om weer terug te moeten via Hong Kong. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik er op de terugweg echt tegenop zag om daar weer naartoe te gaan. We hebben hier natuurlijk zelf voor gekozen en ik wil jullie zeker geen verwijt maken maar ik wil dit alleen even melden en misschien is dit een soort van nuttige tip voor reizigers die ook twee maal een stopover in Hong Kong willen maken.

Nogmaals hartelijk dank voor de goede organisatie. We zullen Walkabout zeker aanbevelen bij andere reizigers! En mochten we ooit naar Australië willen of nogmaals naar NZ dan weten we jullie zeker weer te vinden.

Groetjes,

Jim en Jacqueline


Fietstocht als huwelijkscadeau
NIEUW ZEELAND | MAART 2018

nieuw zeeland huwelijksreis review

Hoi Michael,

Inmiddels zijn we alweer een paar weken terug (helaas), maar we wilden je nog even een mailtje sturen. De reis was fantastisch. Het is moeilijk om aan te geven wat het hoogtepunt was, aangezien alles prachtig en leuk was.

We hebben ontzettend veel gedaan en gezien. Een paar dingen die wij ontzettend gaaf vonden en wat ons betreft aanraders voor andere reizigers:

Noordereiland Nieuw Zeeland:
Boottocht Hahei beach met Hahei Explorer, naar Cathedral Cove, maar ook andere grotten
Hobbiton
Blackwater Legendary Rafting Waitomo; gave manier om de glimwormen te bekijken!
Tongariro Alpine Crossing
Wai-O-Tapo
Fietstocht Hawkes Bay langs de wineries --> topcadeau! :)
Kapiti Island

Zuidereiland Nieuw Zeeland:
Kajak Golden Bay in Abel Tasman
Heli-hike Franz Josef
Lake Wanaka; leuk om te verblijven --> tijdens vakantie van Nieuw-Zeelanders ongelooflijk druk
Jucy Cruise Milford Sound
Kamperen bij Curio Bay, 's avonds Yellow Eyed Penguins; 's ochtends hectordolfijnen
Oamaru: Blue Penguins --> aanrader om de premium seats te boeken dan zie je de pinguïns van heel dichtbij!
Hiken rond Mount Cook
Picnic langs Lake Pukaki
Camping aan Lake Tekapo --> BBQ met uitzicht over het meer
Banks Peninsula

Nogmaals heel erg bedankt voor de fietstocht als huwelijkscadeau. We hebben genoten van heerlijke wijnen en een aantal flessen mee naar huis kunnen nemen, dus we kunnen nog heerlijk nagenieten.

Daarnaast bedankt voor al het geregel en de tips. We zullen jullie zeker aanbevelen aan anderen waarvan we weten dat ze naar Australië of Nieuw-Zeeland willen!

Hartelijke groeten,

Feline en Robert-Jan

nieuw zeeland huwelijksreis review

Vakantie met een HOOFDLETTER V
AUSTRALIË & NIEUW ZEELAND | JANUARI 2018

australie nieuw zeeland reis review

Beste Wenneke en collega's van Walkabout,

Gisteren zijn wij thuis gekomen van een fantastische reis naar Tasmanië, East-Gibbsland (Aus) en Nieuw Zeeland. We zullen deze belevenissen nooit meer vergeten, mede dankzij jullie organisatietalent, inzet, tips en ervaringen.

We hebben tijdens onze reis heel vaak tegen elkaar gezegd hoe fijn we het vonden dat jullie dit zo goed voor ons geregeld hebben. Steeds weer merkten we dat de opeenvolgende elementen tijdens onze reis ongelooflijk goed op elkaar waren afgestemd. Dit hadden we nooit zelf zo kunnen regelen. Het was heel duidelijk dat jullie dit doen vanuit een schat van ervaringen.

Wij hebben het eerste bezoek aan jullie kantoor als zeer prettig ervaren. Er werd uitgebreid de tijd genomen om af te tasten naar welke vakantie wij op zoek waren. Het resultaat mocht er zijn; precies die dingen die ons aanspreken zaten in het pakket dat jullie ons aanboden.

Tijdens de voorbereidingen op onze reis waren jullie altijd bereid om onze vragen te beantwoorden ons deskundig te adviseren. Die paar keer dat we jullie nodig hadden tijdens onze reis, werd er altijd op zeer korte termijn en adequaat geholpen. Petje af.

We hebben 3 maanden met alleen maar hoogtepunten meegemaakt. Dit zal nooit meer overtroffen worden. Voor nu een heel groot dankjewel aan iedereen die onze reis op deze manier heeft geregeld. Wat rest is dankbaarheid dat we dit allemaal mochten meemaken en een zeer tevreden gevoel over de afgelopen drie maanden.

Nogmaals dank aan allen die hieraan gewerkt hebben.

Ine, John en Ruben

australie nieuw zeeland reis review